Suroviny:
- 1 listové těsto
 - 1 tuňák (ve vlastní šťávě)
 - 1 mozzarella
 - 6 sherry rajčat
 - 3 lžíce černých oliv
 - ½ červené cibule
 - 25 g strouhaného sýra typu parmazán
 - 35 g strouhanky
 - 2 lžíce kečupu
 - ½ lžičky koření dle libosti – bazalka, oregano, směs
 - sůl, pepř
 
Postup:
Listové těsto (nejlépe již vyválené) přendáme na pracovní desku, smícháme strouhanku se sýrem, kořením a posypeme touto směsí těsto. V misce si smícháme tuňáka, na kostičky nakrájenou mozzarellu, pokrájená rajčata a olivy, směs trošku osolíme a opepříme, naklademe na těsto a posypeme cibulí nakrájenou na kolečka. Okraje potřeme kečupem (nejlépe z lahve se špičkou). Rádélkem nakrájíme okraje 
a přehneme přes koláč dovnitř, takto upravíme i rohy.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C cca 20-25 minut dokud nejsou okraje upečené dozlatova.
											
	